Even voorstellen, blog Loraine

Marjoke Koster/ april 7, 2018/ Blog, iGEM Loraine/ 0 comments

Vanaf volgende week wordt via LabAcademy een blog bijgehouden door Loraine, die deelneemt aan de iGEM competitie als student van de opleiding Biologie en Medisch Labororiumonderzoek. In het onderstaande stukje stelt Loraine zichzelf voor! 
 
Hallo,
Mijn naam is Loraine Nelson. Ik ben 20 jaar en 3e jaars student Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Ik ben momenteel bezig met de iGEM competition, die ik inzet als mijn stage. Omdat dit voor school een nieuwe ontdekking en avontuur is houd ik in mijn blog bij wat ik allemaal doe en hoe ik deze competitie ervaar. Hierin vier ik samen met mijn lezers alle hoogte punten, zoals onze eerst sponsor (Proost) . Maar deel ik ook alle struikelblokken en conflicten die ik meemaak met mijn team. Verder heb ik ook mijn eigen stageopdracht waar ik aan werk. Hier is ook nog genoeg over te schrijven en te delen. Mocht je geïnteresseerd zijn om ook mijn blog te lezen, je kan hem vinden via: www.loraine-igem.jouwweb.nl .
Groetjes,
Loraine Nelson
iGEM team Hogeschool Rotterdam.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*